Kantinedrift

Hos DD CPH ved vi hvad der skal til for at skabe medarbejderglæde og bidrager til dette ved at servere mættende frokoster, der både er en fryd for øjet og smagsløgene.


Vi stiller skarpt på kvalitet, og serverer frokost med fokus på friske råvarer og hjemmelavet mad. 

Kantinedrift er en inspirerende udfordring.

​Vi hos DD CPH har valgt at tage udfordringen op, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. På menuen vil der være noget for enhver smag, tilberedt til fornuftige priser.

DD CPH kan udvikle et helt unikt koncept, der passer lige til jeres virksomhed, videreudvikle det I har nu, eller tage over hvor andre slap.

Vi laver mad der er inspireret fra hele verden. Vores kyndige og innovative kokke tilfører klassiske retter et tvist af sundhed, og sørger for en god mæthedsfornemmelse til resten af dagen.

Al vores mad laves af gode, friske råvarer. Vi bager vores eget brød, og sætter en ære I at tilberede vores mad fra bunden.

Vores kunder betyder alt for os, og det er derfor vigtigt at I er glade og tilfredse. Vi star altid til rådighed, og sørger for fleksible løsninger . Vi evaluerer løbende I samråd med jer, og kan altid justere menuen alt efter smag og behag.
Alle vores medarbejdere har fokus på god service, og hos os vil I altid finde godt humør og hjælpsomhed.

Ønsker I morgenmad, frisk frugt, mælk, kager, wienerbrød, smørrebrød etc. leverer vi naturligvis også dette.​

Velkommen til DD CPH – our food your way.​

​​​​Hjemmelavet mad med fokus på kvalitet og smag​​

Du er altid velkommen til at kontakte Dining Deluxe CPH for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon +45 28 15 37 17 eller sende en e-mail til info@ddcph.com Du kan også benytte vores kontaktformular.

Få et tilbud på catering, frokostordninger​ og diverse arrangementer

Brug under 2 min på at udfylde vores formular og lad os komme med et skarpt tilbud ​til dit næste arrangement.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hangar 243, Kompasrosevej 6, Copenhagen Airport South, 2791 Dragør